30 Ekim 2010 Cumartesi

29 Ekim 2010 Cuma


BEN BUGÜN DAHA GURURLUYUM!
RUHUN ŞAD OLSUN ATA'M!
EMANETİNİ KORUYACAĞIM!

27 Ekim 2010 Çarşamba

İçi Dolu Fıçıcık

Eneeee sonunda buldum.Sabahtan beri mim'imi aradım,buldum buldum.Çükünü kaybetmiş delüanlı gibi telaşlandım.Sevgili Doz beni mimlemiş,konumuz çantamdaki 5 şey.Ne meraklıyız ene!Erkeğin cüzdanı,kadının çantasına bakılır mı la.yeakyeakyeak.Teşekkür ederim Doz!

  • Sigara-çakmak: Valla tiryaki olmamakla birlikte,içerken daha bi seksapel hissediyorum kendimi hep vardır hep.Sigara olmasa da çakmak illa ki olacak,sıçıyosam küreğim yanımda olsun.
  • Ruj-kalem: Bendeki dudak deil,bildiğin çiftsarma,ee konuşurken ederken ruju da yiyorum,hem hatun olmanın 1.şartı o dudaklar rujlu olacak.Ruj dediğim de sabittir,ya bordo ya kırmızı ya da bööle simli ıslak tipicanlardan.Kalem de olmalı,olmazsa olmaz,haliyle akıyo kokuyo,oraya buraya bulaşıyo,epitopu 2-3 yerimiz var,e bakmak lazım.
  • Çorap-çamaşır: Pinpirikliği hatunum ben.Süper ince giyen her hatun da vardır bööle tedirginlik,dolayısıyla mevcut surette bi çorap olmalı.Ööle ıslak ıslak gezme durumu da olursa bi yedek don olmalıdır çantamda.İhtiyaç azizim ihtiyaç.Günlük ped ölsün istioooorum!Onun yerine hep donumuz olsun kıçımızda!
  • Kitap-Mp3: Aslında ilk sırada olmalıydı da atlamışım.2saniyede bulsa takarım kulağıma hafif hafif 50s,60s,70s.Açarım kitabımı, oh millet ayak üstü iş tutsun,gözüm görmez.
  • Ruhsat-Yedek: Bulunmak zorunda.İstemesem de yanımda.
Gözlükmüş,aynaymış,cüzdanmış,parfümmüş oymuş buymuş.E illa ki yanımda,donu taşıyan pedini de taşır.Benim çantam ööle bavula yakındır,illa ki olacak olacak bana 5 değil 10 şey sorun,kendimi de katar,demirbaş listesi çıkarırım o kadar işte.

Adettendir mim,
Karılıksız Karı,
thebiglebowski
zeyozey
Lazanyaa
Cherry Bomb

Hadi dökün kirlileri;)

23 Ekim 2010 Cumartesi

Cinsellik: Evliliğin Bel Kemiği

Geçenlerde arkadaşlarla konuşuyorduk.Konu her kadın muhabbetindeki gibi erkek-kadın ilişkilerine,aldatmaya geldi.Aynı lafları söölemekten gına da gelse,damağımda kusmuşum da bööle mide suyum acımsı tat bırakmış gibi de olsa
bildiğimi okumaktan da çekinmedim.Evlilik denilen kuruma saygım sonsuz olmakla birlikte,evlilikte herşeyin sevgi,saygı,hede hüde olmadığını,aslında evliliğin cinsellik üstüne kurulduğunu söyleyince amanın resmen ağzıma sıçmak için sıraya girdi haspalar,hala neden kurum dendiğini de bilmiyorum,kurum denince aklıma atamalar,tebliğ edilen yazılar,özlük hakları falan geliyo.

Evlilik benim hayatım boyunca cesaret edemeyeceğimi düşündüğüm olaydır.Evlenmek isteme nedenim,düzenim belli olsun kaygısıdır ama hadi gel lem evlenelim deseler,ı ıh götüm götüm kaçarım.Bu yüzden evlenenler,gerçekten severek evlenenler,saygımı sonsuz kez hak edenlerdir.Yine de bana göre evlilik yasal seks yapabilmenin farklı bi halidir.Şimdi biri gelip de bana cinselliğin evlilikte önemli olmadığını daha doğrusu evlilikte cinselliğin büyük yerinin olmadığını söölerse sktiri basar,götümle de gülerim.Ancak cinsellik sayesinde,karşımızdakine sabrımız artsa da saygımız azalmaktadır ne acı ki.

Hatun kişisi alışveriş delisi,er kişisi de misafi
r delisi olabilir.Her ikisi de karşı tarafı anlamayabilir ve birbirlerinden nefret edecek seviyeye gelebilir.Bundan sonrasında cinsellik işin içine girer ve bi anda nefret şiddetli ve dolu dizgin bi sekse dönüşür.Yalan mı.Sosyal dürtülerimiz de evliliğimiz de seks sayesinde düzelir.Cinsellik evliliği kurtarmıştır.

Kurtarmadığı zamanlarda ne olur!

Evden uzaklaşmalar,başka kadınlarla,başka erkeklerle ilgilenmeye başlamalar,aldatmalar.
Şimdi doğruya doğru kadınlar da erkekler kadar çok aldatıyo.Fiziken olmasa da ruhen oraya aldatıyo.Ancak kadınlar erkeklere göre cinsel dürtülerini daha rahat kontrol edebiliyo,erkekler ise bu konuda sınıfta kalan taraf.Buna rağmen,başkalarıyla ilişkiye giren hatun fahişe olurken,erkek her zamanki gibi gücünü skinden almakta.Kadınların fiziksel zayıflığından yararlanmayı erkeklik sananlarda kadınları sindirmeye devam etmiş,e kadına da kocam o benim,başarısında benim de payım vardır elbet diyerek avunmak kalmıştır.Tarihe bakınız,hep başarı erkeklere ait gibi görünse de,Kurtuluş Savaşı'nda cephe arkasında askerleri ayakta tutan anaları unutmamak gerek!

Meydanı boş bulan erkek,erkek olmanın v
erdiği gazla soğukta titreyen,şiir yazan,kadının peşinde koşan bi kahramana dönüşmüştür.Oysa tek derdi skidir!Kadını bellediği hatunla evlenip toplum gözünde de vay aslanımmm bee diye anılmak istemiştir.Bencil herif gitmiş yerine kahraman gelmiştir.Kendisine meşru kadını elde ettikten sonra da yeni cinsel hazlara açık hale gelmiştir ve evlilik cinsellik için bi set,cinsellik de evlilik için bi şart olmuştur.

Vay amk!
Kadınlar bu konuda daha tutarlıdır aslında.Tabi her hatundan bahsetmiyorum!Bazıları bildiğin göt!Aşüftelikte sınır tanımayanlarını tanıdım.Orgazmdan önce de sonra da aynı duygulara,dürtülere sahip olabilir.Yıllardır önlerine kurulan setleri kırmayı kendilerine yakıştıramadığından mıdır yoksa anneliğe layık olabilmek adına mıdır nedir 2.erkek fikri genelde onlara kusmuk yemek gibi gelir,yineliyorum,her kadın için geçerli değil!Oysa erkekler 2. hatta 3.hatunu isteyebilir,hatta hepsini aynı anda isteyebilir.Ne de olsa erkektir ve ski hepsine yetecek kadar güçlüdür.

Skene kadar körkütük olan erkek nedense karısını aldattıktan sonra pişman olmaya başlar,belki aklına kızı gelir belki de yıllardır fedakarlığıyla gurur duyduğu eşi.Ama pişman olduğunu da yediremez,kendine bile itiraf edemez.Bokun içinde sürüklenir de durur.Sonrasında herşey su üstüne çıkınca karşısındakini suçlar,cinsellikten dolayı değil de aşkı bittiği için aldattığını sööler durur.Oysa cinsellik tek taraflı değildir,hatunu kıvama getirmek de erkeğin elindedir,her zaman fedakarlık hatundan beklenemez,e hatun da kendini kasmayacak,yeri gelince biraz da orosbu olmayı bilecek.Hani derler ya mutfakta aşçı,yatakta orosbu!Tabi bu erkeklerin ya da kadınların aldatmalarını mantıklı bi yola sokmaz!

İşte bööle boktan bi dürtüdür cinsellik!
Varlığı da yokluğu da dert gibi.
Tabi eşi aldatmasın diye kılıktan kılığa giren hanımları da gördüm,tanıdım.Sırf onlar için kendini maymun etmeye de gerek yok.Ama çaba sarf etmek gerek!

Kim ne derse desin,evliliğin bel kemiğidir cinsellik!
Fasa fiso gerisi.

Kem Gözlere Mim!

Geçenlerde Melly mim'lemiş beni,dokanmış sağolsun orama burama.Konumuz,The Best Of ÜY!
İstatistiklere göre en iyi 5 postumu sölüüücem.Cidden farklı bi mim konusu,kim bulduysa aferin lem!Teşekkürler Melly!

Ben de açtım İstatistik sayfamı,kopi-pest yaptım.
Bakınız efenim:

  1. Herşeyimiz Özenti,Seks Yaşantımız Bile: 79 görüntüleme
  2. E Tek Derdim Aşk Meşk Değil: 34 görüntüleme
  3. 15-Teen-Year-Old Porn Star: 29 görüntüleme
  4. Fatma Herkesle Yatma: 23 görüntüleme
  5. İtiraf Ediyorum: Ben Delinin Tekiyim: 23 görüntüleme

Valla bu kadar görüntülenmesi bile bende şok etkisi yarattı,inme falan indi.
Oysa sıçarken söverken 70 follovırs sahabı bile olmuşum.Vay arkadaş!Sağolun varolun!

Şimdi ben de birilerine dokanayım bari:

Telekinesis /Valla dokandım anlamam yazacaksın!
eLmyra /Takip ettiğine göre sen de burdasın;)
CYK
Lazanyaa

Hadi bakalım beklirem anam!

21 Ekim 2010 Perşembe

İnzivaya Çekilme Vakti Geldi Çattı,Kına Yakın!

Bu aralar fena atarlıyım ha!
Çekilmez oldum hatta.Herşeye trip atmaya hazır mode:on goooo yankeee şeklinde sktri basasım geliyo.Durduk yere trip atıyorum falan millete.Telefonları da kapadım,umrumdan ötesinde iş tutsun millet.Arayan aramaz olsun bu aralar,halimi de sormasın.Zaten bana ulaşmak isteyen ulaşıyor ööle ya da bööle.Gerisinin amk!

Sanırım gitme vaktinin yaklaştığını buram buram hissetmeye başladım,belki de boktan triplerin sebebi yusuf yusuf göt korkusu.E illa ki gidilecek biliyorum da.Gitme korkusu fena.La ben korkmam normalde de bööle korkularım sktiri boktan işte.

Bi de fena kıskanır oldum bu aralar.Ha bire kıskanıyorum,hatta canımcierimyavrumkuzumun hayatına giren skik hatunları bile kıskanmaya meyilli oldum ki bu daha sinir bozucu.La n'oluyoz hacı,bööle mal durumlara girmenin alemi nedir kendine gel diye kendimi skesim var.

Sanırım gitme vaktinden,evet evet başka neyden olabilir skik korkaklığım,yusuf yusuf!

İçimdeki körolasıca kıskançlık tellerine de dokunamadan,onları şööle titretmeden de duramıyorum.Skeyim şu burcumun bünyeme yapışmış özelliklerini.Uzun süre sanırım kendi kabuğuma çekilip bi rahibe edasıyla inzivaya çekilmem gerek sanırım.O zaman kıskanmanın k'sinin de durduk yere attığım triplerinde a*ına koyarım la ben!

Yooog yoogg ben erken menopoza giriyorum sanırım,ateş basıyo gibi her yanımı,durduk yere geriliyorum.Uzun süredir bööle değildim ya hayırlara vesile olsun,inviza başlasın!

17 Ekim 2010 Pazar

Çamaşır Suyuna Koydum Ruhumu,Beyaz'lasın!

Bugün biraz karışığım aslında.
He la ara ara ben de karışıyorum ama bugün dumur haldeyim.Kendimi,ilişkimi falan gözden geçirir oldum birinin sorusuyla.Kendime itiraf etmek istemediğim şeyleri sordu belki de o yüzden kin tuttum şerefsize.Aslında kendi kendime de ne zamandır bööle soruyordum ediyordum falan da.Piç herif ne soruyorsun ya.Geyik yaparken konu nasıl gittiğine,evlilik için belli bi tarih var mı yok mu muhabbetine geldi.Ben de aynı sözleri yineledim,evlilik odaklı ilişki mi la ne skindirik şeydir,bilemiyiiiim işte gidiiiio derken sevmiyosun dedi.Kalakaldım.Sktir laaaa deyip kalktım.

Aşkın anlamsız ve saçma olduğunu biliyorum.Gelip geçiçi,karın doyurucu bi bok olsaydı,her ayın 15'inde ATM'den aşk çekerdik,kartı sok,çek.Mantık insanıyım diye,paragöz de değilim.Hani mantık eşittir para ayağına yatıp şerefsiz değilim.Sadece ve sadece aşk aşk diye nicesine sarılmam.İlişkimde de sevgi,saygı,vefa,sadakat önceliklidir,gerisi de bilindik işte,kısmet.Ancak son zamanlarda yorulduğumu falan da fark ettim,ilişki ağır gelmeye mi başladı yoksa la!Hayır,itiraf ediyorum:Kafam dağınık,kendime bile tahammül edemiyorum,ebemi skeyim!

Benim de elbette var,gelinlik hayallerim,hayal demeyelim çok apışarası oldu da ben de gelinlik giyip salına salına fotoğraflarımı oraya buraya koymak istiyorum.Evlilik istiyorum,huzur istiyorum,düzen istiyorum.Düzen ve huzur için mi evlilik istiyorum bunu da bilmiyorum aslında.Evlenenler bugünkü aklım olsa evlenmezdim mikmik kafa sikmelerine de anlam vermeyi,evlenince hasıl olmayı istiyorum.He bi de bunu anlamam,olmayan şeylere özeniriz ya,ben evlenmek istiyorum diyorum diye azıma sıçıyorlar da siz bekar olmayı istiyorsunuz diye ben niye azınıza sıçamıyorum.

Ööle evlillik meraklısı değilim amk,anlamı başka yere çekmeyin.
Ben sadece düzen istiyorum falan.Aman ne biliiim skindirik bi mod,anlatamıyorum bile.Tuhaf bişey işte.

Evlilik ayrı bi olay zaten,ciddi bişey.Kolay değil la,insan evlenmek için evlenmez ama evlilerin de mikmik ötmesi bazen beni dellendiriyor;siz kocanızla ossurarak uyurken,hatununuzun tepesine çıkarken ben yalnız başıma yatıyorum.Hayatın bokluğu içinde tek başıma debelenip duruyor gibiyim.Sımsıcak bi el istiyorum yanımda olan!Aman işte kızsal tribal enfeksiyona girdim bu aralar.Konuyu saptırmadan,herif belki de doğru sööledi,sevmiyosun dedi direk,aleni,net.Seviyorum ama aşık değilim,farkı anlatabilsem.O'na karşı sorumluluklarım var,saygım var,vefam var ve bunlar aşktan daha öte geliyo bana.Çünkü zamane gençliği 2 haftada 1 aşık oluyo birilerine.Ölüyo,bitiyo,skince bitiyo.İşte benimkisi ayrı.

Evliliğe gelince de la anlattım ya ev-lenmek ayrı.O ayrı bi durum.Sevgiliyken beraber uyumak evliyken uyumaktan ayrı.Evlenince herkes değişirmiş bi de.Demek ki çift karakterli insancıklar çokça.He bekara karı boşamak da kolay ama la ne bileyim,evlenince daha mı farklı sıçacağım,ben yine ben,ben yine aynı horlayan ben,yine aynı salyalar,yine aynı don,belki o zaman donlarım Victoria's Secret olur,yine aynı iş,yine aynı içtimalar,e fark nerede.Zaten sorumluluklarım almış başını gitmiş,beni terkettiği halde izi kalmış,o zaman bi de veledim olur,onun sorumluluğu biner üstüme,üstüme binen eşime de veririm sorumluluğun yarısını.Taam işte rahatladım lem!

Aman ne bileyiiim konu nereden nereye geldi de işte karmaşığım la.
Seviyorum,herkes gibi benden çok kimse sevemez demiyorum.Ben kendim gibi seviyorum,samimi,kendime sormadan,sorularıma cevap vermeye cesaret etmeden seviyorum,gerisinin de amk!

14 Ekim 2010 Perşembe

3.Geleneksel Anket Haftası

Ne kadar da sosyalmişiz(!) amk!Bu haftaki anketimize katılım amma çok,tam 21 kişi katıldı,saolsunlar,bu sayede kimlerin neyi var nesi yok öğrenmiş oldum.Bigün başıma meraktan bi bok gelecek ya haydi hayırlısı,zaten ya çenemden ya da meraktan,bok yoluna gideceğim bakalım da görelim.

Tabloyu tekrar tekrar analiz etmeye gerek yok amma porno ve escort sitelerine üye olanlar özelden mail çaksın bana da hangi sitelermiş,fikirlerini alayım.yeakyeakyeak.

Sosyaliz biz ya sosyal,aferin bize lan!


13 Ekim 2010 Çarşamba

Bir Zamir Olamadın Cümlelerime,Sıfatına Tüküreyim!

Son zamanlarda boktan bi ruh hali içerisindeyim,nedendir bilmem.Boğazıma kadar boka batmış hissi var.Anlamıyorum,neden.Sanırım içinde bulunduğum yoğunluk buna sebep oluyor.La havle bin kuvveti Yaraaaaadan!Zaten her Salı ertesi bööle oluyorum,Öyle Bir Geçer Zaman Ki ah olmaz olasıca dizi beni geçmişle yeniden buluşturuyo,he zorla kimse beni Tv karşısına oturtturup izle ha izle demiyo da izlemeden duramıyorum anacııım.

Dün yine küçük Osman'ı izledim.Resmen boğazıma düzüldü yaşadıklarım,geçmiş,bokluklar,pislikler,sıkıntılar,acılar falan filan.Ağlayamam ben,gırgıra vurdum,ama bi anda höykürdüm resmen böhüböhü diye.Sabah kalkınca enkaz gibiydim resmen.Sabah demek yanlış gerçi,gecenin son saatleri,etraf karanlıktı falan.Zaten bi polisler,bi askerler,memurlar,bi çöpçüler bi de kedi köpekler o saatte sokakta.Her sabah aralıksız aynı şeyi düşünüyorum zaten,bu saatte millet karısına kocasına sıkı sıkı sarılırken ben burda yollarda.Benim de kocam olsun ya,ben de ossura ossura sarılıp sıcacık uyuyayım.Yooog anam ben de şans yoggg derken servis geldi.Yine aynı simalar,yine aynı yapay maskeler.Bok!

Son zamanlarda ne çok yorulduğumu hissettim mesela.Sınavmış,eğitimmiş,antremanmış,selammış sabahmış,resmen ömrüm tükeniyo diye kudurdum durdum.Anlamsızca triplere girdim falan.Resmen evde kalık hatunlar gibi nereye kadar tektabanca la olmuyo,benim de dallı budaklı daşşağı yerinde sevguluma ihtiyacım var diye bıkbık bütün gün kudurdum durdum.Ama bi görseniz bi trip bi trip ben de,sanki kocayı yatakta başka hatunla basmış gibi surat beş karış ona buna höykürmeye hazır modda geziyordum falan derken iş tam gaz başladı.Kursa gittim o arada,komutana selamı çaktım,sırayla maskeleri taktım geldim evime.

Geldim de yol boyu kulağımda kulaklık,milletten uzak kalabilmek adına her haltı yaptım.Düşündüm maziye daldım,ne mazisi amk!Mazi falan değil,güncelliğe takıldım,anlamsızca 2973729 olayı aynı anda düşünmeye çalıştım.Çift lobla iş üstünde fantazinin dibine kadar girdim çıktım.Aşk adına nötr olduğumu fark ettim de hayıflandım.Mantık olacak bu zamanda mantık,gerisi cinsel dürtü.Aşk diye bişey yok,inanan beri gelsin.

Elbet ben de seviyorum la,sevmek ayrı bişey ama aşk farklı bişey.Birini sevmekle,onu arzulamak da ayrı bişey.Düşününce bakıyorum da mal gibi ne çok ağlamışım zamanında.Aklıma sıçayım la.Son zamanlardaki bu foseptik çukuru halimin sebebi geçmiş sanırsam.Biriktirdiklerim falan.Birikintinin üstüne birikenler de cabası.

Yorgunum ey insanlar yorgun.Şööle kemiklerim kırıla kırıla bi masaj falan olsa.Yapmak isteyen var mı yahu,hayır demem.Hayır masaj salonları modern kerhane olmasa gideceğim şööle her türünden bi el at hacı diye basacağım parasını da amk baskın maskın olur benim şansıma sonra elime verirlerse vesikayı hiç şaşmam.Hamama gitsem tellağın altına yatsam bi el atsa bana şööle kir pas aksa,iki çatırdatsa kemiklerimi desem hamamlar HIV yuvası gibi mübarek,nerde pislik var,kırklanmaya,aklanmaya paklanmaya hamama gidiyo.O da olmaz.

Dedemlerle kaplıca faslına mı çıksam ey pilotcan.İzin alsam ıssız adamlara karışacağım da izin de yok.Valla yorgunum ama he nasıl afillisinden yorgunum.Fiziken neyse de ruhen çöküntü halinde.Ruhuma sıçayım ya,ne ruh varmış.Yohhh anam babam yoh.Sanırım erkekler haklı,bu mens dönemlerinde kadınlar daha bi çekilmez olabiliyo,baksana ben kendimi bile çekemiyorum ey pilotcan.Gerçi ben kendimi normalde de çekmiyorum,çekemiyorum.

Hangi kocaya sarılıp ossurmayı ööle uyumayı falan hayal ediyorsam,laf benimkisi.

12 Ekim 2010 Salı

Erkeklere Öneri: Yaratıcı Olun

Yine bir erkek klasiğiyle başbaşayız sayın pilotcan.
Allaaam sen bu garip kullarına sik vereceğine biraz akıl vereydin de klişe cümleleri kuracaklarına biraz yorup kendilerini farklılaşsalardı.Ula bukelamun bile renk değiştiriyo,ortama ayak uyduruyo,siz ne ayaksınız ki aynı cümlelerle kız peşindesiniz.Bög!

Bugün biara merkeze indim,nöbet öncesi millet nap olayına girmişken benim bazı sağlık sorunlarım oluştu işte halkın arasına karışayım dedim.Bilirsiniz üstad,sivil halkla iç içe olmak bana hep iyi gelmiştir,yeakyeakyeak.Yapış yapış pis kokulu demir tutacakları olan bi dolmuşottobüse bindim,ama içerisi nasıl kalabalık,hani ben çok bindim ottobüse hala da binerim de bugün ayrı.Sanki herkes benim gideceğim istikamette o saatte randevusu varmış gibi aceleci.Hatunlar da nasıl sürmüş sürüştürmüş,erkeklerde sürme derdinde.Resmi halde ottobüse binmek de kasarken bünyemi neyse bindim.Şööle bi yere ilişeyim dedim,saolsun bi ablateyzehanım bana yer verdi,ben inceeem izninleeee diyerekten.Arka koltuğa da bi hergele oturdu,Alllaaammmm bas bas bağıra bağıra konuşuyor,telde üstelik.Bi kızla belli,kırıtıştan,kikirdemekten ve kız gördüm karı istirem havasından belliydi.Bööle kikir kikir telefonla konuşuyor ediyor falan filan.Derken o klasik konuşmalar başladı,önce hatunun kullandığı cümleleri düzeltti,hatanı buldum edasıyla lafını soktu,hatun belli trip attı,ayyyy kıyamam sana ben yaaaa,takılıyorum amaaa diye yayarak konuştu,ağzında bi sakız vardı,orosbu karılar gibi,şeytan dedi,çek çıkar zorla saçına başına kıçına sür,açar o koca kıçını ağda yaptırır sonra!,sonra kız tribe devam etti çemkirdi ki ayyy sen yoksa regl döneminde misin,siz resmen saldırgan oluyorsunuz,resmen triplerde bööle alıngan,gerçi bazıları duygusal ama sen resmen asabisiiin dedi,şööle bi baktım,hani anlarsa diye,tık anlamadı,ay ben sizi biliyorum,baş belasısınız siz,senden 2 tane daha var ben de,kim mi tabi annem ve bacım.Ay aynı resmen.

Son nokta bu oldu işte,resmen dayanamadım,döndüm,SUSAR MISINIZ ARTIK,BUNA BAŞ DENİYOR,ŞİŞTİ dedim.Bööle baktı,şak diye kapattı.Çemkirmemi beklemiyodu sanırım.Hayır yani bana ne di mi.Benim neyime.Adam kıza ayar çeksin,düşürsün,kime ne la.Yogg ama dayanamıyorum ya bööle zırvalamalara,hayır biraz yaratıcı olun,çamur atın,ne biliiim hemen yatağa davet edin,sikerim atarım seni deyin,piç havasını verin,yooog olmadı,şiirden edebiyattan girin,coool takılın,bok!Sktiri boktan durumlara gelemiyorum artık.Kız milleti de bu kadar sk kafalı ya onların da amk diyesim geliyo.Resmen erkek ayakları altına alıyo,bu orda kendini naza çekiyo.Haspam!

Bi de tabi beni asıl kıl eden nokta,sen regl döneminde misin,bak asabisin ayağı.
La sen kaç kere regl oldun da hatunun ne sıkıntı çektiğini biliyosun.Parmağın kesilce ah parmağım vah parmağım,kedi götünü görmüş,yara sanmış diye gezersin.Sünnet deyince iflahın kesilir de hatun her ay kanamadan felç geçirince hemen çamur atarsın.Oldu paşam oldu ağam.Sular seller yanında hak getire,canı çıkar hatunun,bel ağrısı,karın ağrısı,sancısı,pişiği,kaç kere yaşadın da ayyy sen regl döneminde misin,bak asabisin muhabbetine girersin.Sktir!

Taam abartmış olabilirim,kızanlar olabilir,kabul de haksız mıyım ya!Bu söze tilt oluyorum,reglin ne olduğunu pratikten öğrenmedikten sonra gelip bana anlamını,eş anlamlarını bilmenin bana manası ne.Oysa sancılı acılı beterin en beteri olan bu dönemde hatunlar kan kaybederken ne hallere girer bilsen,bu kadar anlayışsız gavurlar gibi asabisin sen demezdin.Bi de şey tabi nedense hep o erkeğin hayatında bi anası bi bacısı vardır.Başka kadın tanımaz,tanımıştır öncesinde de sen kadar kıymetli deildir,illa ki konuşulan hatun thebesttir.He hacı he paşa.

Bakmayın benim bööle atıp tuttuğuma,vakti zamanında birine ööle değer vermiştim ki mal mal sözlerine kanmıştım,ben şerefli... cümlesiyle başladığı cümlelerine vay amk ben neymişim,la bu çocuk harbi seviyo beni diye inanmıştım.Ana bacı kutsal damacana bunlar özel ve önemli sayıldığı için biz kızlar direk atlıyoruz.Hani erkek potansiyel yalancı biliyoruz da inanmak istiyoruz sanki.Anasına bacısına gidesim geliyor aslında.Annesini bacısını sik kaygısına meze ettiği için.Allaaam akıl fikir ver önce,sik vereceğine.

8 Ekim 2010 Cuma

Erkeğin Gücü Arabasının Kaç Beygir Olmasına Bağlıdır

Üniversitedeyken ne çok gülerdim kızlara.E ben de baaaayan tarafındaydım ama kendimi onların kategorisine sokmam mümkün değildi,hala değil.
E tabi onların peşinde av bulmuş köpek gibi koşan erkeklere.Her iki tarafta birbirinin arkasından atar,sanki karşı tarafı sklmez gibi davranır,sonrasında da birbirleri için ölürlerdi.Aslında nası derler,deli deliyi görünce sopasını saklar oyunu oynardı onlar.

Diğer üniversitelerde nasıdır bilmem ama bizim üniversitede arabalı erkek arkadaşı olan kız 1-0 galiptir diğer kızlara karşı.Tabi bu galibiyet arabasının markasına,modeline ve hatta plakasına göre de değişebilirdi.Eğer plaka 34,06,35,16 falansa o kız daha rövanştadır demekti.Sonuçta medeniyet görmüş erkeklerin talep ettiği kızdı O.Herkesin ideal sevgili adayıydı.Biri olmazsa diğeri olurdu.Erkekler için de hatunun öncelikli göt-meme korelasyonu,sonrasında sarışın olup olmamasına bağlıydı ne kadar erkek olduğu.E bi de kapama olma oranına göre değişirdi,hani ööle okul birlik yemeklerinde falan erkeğini taşımalıydı,hani onu diğer dişilere karşı korumalıydı,sadece ona vermeliydi.Bu laçka,kusmuk aşklar vardı benim zamanımda.

Kızlar kendilerini bi bok sana dursun,erkekler yollarını bulmuş giderdi.Vakti zamanında bi arkadaş gelmişti,İletişimdi bölümü,RTS sanırım,şimdi bizim oralarda iletişim 0kuyorsa bi hatun bil ki kaşardır ya da kaşara yakındır,ööle skindirik bi bölüm olarak görülür,elbet önemi vardır ama bizim oralarda değil en azından.He amacım polemik yaratmak falan değil.Hatun bi plaka sööledi,bilemedim,adı yog mu lan bu bebenin dedim,sööledi,tanıdım,tanıdım çünkü memleketten biliyordum.İşte çıksam mı çıkmasam mı muammasını ben de atmaya çalıştı.Dedim,Aşıksan,hoşlanıyorsan çık ne biliiim.Yoooog arabası var dedi.Kusura bakma ama vites koluyla mı çıkıyosun yavrum dememle birlikte amanıııııııııııııın az önce arabasının neredeyse kaç motor gücünde olduğunu sööleyen hatun gitti yerine aşka aşık,sevdalı biri geldi,durdum durdum sktiri bastım.

Derken zaman geçti gitti,hatunun ah uh yeah oh babe seslerini duyar oldum yan odadan.Her gece abartısız.Önceleri edebimle kulağı dayayıp bardakla sesleri duyuyordum,yok la sonradan alenileşti,ööle ki odadaki tv sesini bastırıyordu.Vites kolu giriyordu arkadaşa anladım.Gel zaman git zaman bitti gitti.Ayrıldı bunlar.Ayrılıkları da çıkmaları kadar afilliydi,hatun kendini yerden yere atıyor,aşıktım ulan naraları atıyordu.Sonradan çıktı foyası.Meğersem çocuk başka hatun için bunu bırakmış,bu da namusuyla aşkını yaşıyor ya,o yüzden kaybeden taraf olmuş.Yanlış anlaşılmasın,seks yaşantılarında aktif olmaları değil namussuz olan taraf,ilişkiye çıkar katmaları.Hatunun kendini yerden yere atması başka bi arabanın kapıya dayanmasıyla son buldu,laf aramızda arabada hoştu,içindeki balkongöbekliayıya rağmen.Ne diyeyim ki alan razı veren razı da niye boşuna kafa skiyorsunuz!Neticede,bugün motoruyla seni tavlayan yarın başka bi motora binince seni unutur gider.

Alakaya Maydanoz

Yazma kaygım hiç olmadı benim.
Ööle birileri okusun kaygım da hiç olmadı,o kadar çok kaygım oldu ki çünkü.2skindirik olaya kafayı takan bi hatun da olamadım ben.Zamanında aşk adına o kadar çok kazık yedim ki aşktan yana acı çekme kredimi de tükettim sanırım.Bugün Nagu'ya da sööledim hatta bunu.Aşk acısını 3 günden fazla çekemiyorum,ruhsuzum sanırım dedim.Vallabillayeminle bööle boktan bişey işte.Şimdi aşk acısıyla yazmak n'alaka mı.Şööle efenim.Şiirlere,yazılara,bloglara bakıyorum da en afillisinden hissedilen aşk'ını yazıyo millet.Amanın la ben yazamıyorum dedim bi an.B*k.

Mazoşist ruhlu bi insanım aslında ben,bunu daha öncede sölemiştim sanırsamkine.Hani ara ara kendimi ağlamaya zorlarım falan da tık yok.Ama ööle amansız yerlerde gözlerim falan dolar.O an bööle yazasım falan gelir de.Tık yok la.Özeniyorum sanırsamkine,ne bileyim,milletin şööle afilli aşklarına,tutkulu sevdalarına falan.Hani damarlarına kadar hissederek aşık olanlara,aşklarını satırlara şakır şakır dökenlere.Uslüpla alakalı sanırım.Ben damarlarıma kadar aşkı hissetsem efenim sanırım şööle en babasından 2 küfür savurur,ööle taşşaklı cümleler kurardım.

Geçen gün bi arkadaşla buluştum,aşık olmuş hatunum.Ama nasıl aşık olmuş,bööle elinde telefon dıtdıtdıt mesaj atıyor falan,konu nasıl oluyorsa hep ona varıyor falan.Böööö geldi,mıkmık şapur şupur "aşııııığım" sözleri.La muhabbetin amkoydun!Zaten zamanımız dar,zor buluşuyoruz falan,2 kelimenden 1'i beniiiiim sevgiiiliiiim şöööle böööle.Hay senin aşkını eşekler kovalasın,sonra da köşe başında tepsinler amk!Hayır,kıskanma eylemine falan girişmiyorum la,sevgilisi olmayan kıskanır da bööle yerli yersiz konuşmanın meali nedir ey sıçarkenbileaşkımseniözlüyorum modundaki hatun!

Sonnasında bana bikaç sayfa uzattı,işte o kadan aşıkmışkine,her akşam ona mektuplar yazarmış,la yaşımız 20küsür,ben lisedeyken yapıyordum bunları,oda söleyemediğim için,bi insan niye sevgilisine zırtpırt mesaj atar,bişiler yazar.Helekine o mektupların okunmama ihtimali varsa.Bög geldi valla.Ben de ruhsuz olabilirim.E ama sölemiştim ben.

Taam milletin aşkına,sevgisine,ne biliiiim ööle şeysine lafım yok da hani tuhaf yani.*
*Yazmayla n'alaka mı.Yahu yazmak için ille de bi sebep mi aranır.Sktirn gidin.

6 Ekim 2010 Çarşamba

A Kind Of Therapy: 1st Day on Diet

Formspring'in amk!
Orda soru sordum,burda postalanmış ama canımı sıktı kapattım,Sound of the Rain&CYK kızlar kusura bakmayın,yorumları yayınladım ama postu delete ettim.Bu arada Sound of the Rain kıl ettin beni hıııııh,ne demek 36-38 beden giymek,döverim ha,bu bana söölenir mi şincik.Olmaz anacııım!Ben sana kızmam da kendime kızarım ühü.

Bugün diyetimin 1.günü.Ağzıma gram ekmek sürmedim,diyet listesini de aşmadım,bugün bitti ya devamı gelir artık,aferin lem,sevdim kendimi.Sevgili pilotcan ben ööle 36 beden giyen bi hatun olmadım hiç,hani el atınca et gelenlerdendim,balık etli diye kandırılan cinsten.Balina da balık.Hani 38 ila 40 beden arası kıvamında.Kot giyince içini dolduran,dolgun hatlara sahip cinsten.Ancak son zamanlarda kaçtığım sporlar ve afterramadan etkisiyle fazlacıklarım vardı ki bu da simit gibi çıkmasa da V vadi oluşturan mini-göbek yarattı.Bööög.Dedim n'oluoz lem,benim o seksi 80'lerin Banu Alkan ayva göbeğim yerini,şimdiki zamana mı ayak uyduruyor.Gazlandım direk ve diyete başladım.Tabi yanı sıra,ağırlaştırılmış,göbek eriten hareketler.Gittim kendime meyveli müslilerden aldım.Başladım bugün.

Şimdiye kadar sıçma sorunu olan ben,sabah 5 kaşık müsli için yarım yağlı yarım bardak sütü devirince aşka geldim yedim.Allaaaah'tan kahvaltı alışkanlığım yok.Yedim bi güzel,üstüne altına su da içtim derken o ses,evet o sesi nası da özlemişim.Sanki yıllardır o sesi bekliyordum,iş yerinde tuvalete nasıl koştum,çorabı nasıl sıyırdım,oyşşş...Bokunu çıkarmak budur!

Ama sıçamayan biri için sıçmak var ya,George Clooney'le ne bileyim işte Johnny Depp'le sevişmek gibi bişeydir.Sanki yıllardır sıçmıyormuşum gibiydim oh!Yıllık da sıçtım.Mis mis.Odaya giderken suratımda,az önce tuvalette en afilli delikanlıyla yiyişip de kendisine gelen,şööle oh rahatladım edası taşıyan hatun izlenimi vardı.Mis!

Ara öğünde minnacık mandalinayı cukka mideye indirdim.Su içtim su!La su deyince susadım!

Öğle yemeğinde saolsun bizim aşçıbaşı bana özel verdiğim tariften çorba yaptı,metabolizmayı hızlandıran,yağ söktüren bi tarif.E.Saraç imzalı.Bana yaptı amma ne çok sevdalısı varmış o çorbanın.Acıydı biraz.Acı olması iyi yağ yakıyor da çıkarken fena.Yanında salata-sirkeli-ve yoghurt yedim.Mis!Sonra ara öğünde oh cukka mideye yeşil çay ama limonlu.Mis mis!Ve bol su.İtiraf edeyim arada 1 avuç kabak çekirdeği çitledim,kabızlık için önerildi.

Akşam da hemen işten gelince yine 5 kaşığa yarım bardak sütlü müsli yedim.

Oh hafifledim!
Diyette olmaktan nefret ediyorum,zaten ömrüm hayatım boyunca saysam 3-4 kere yaptım,çünkü ben kendime dokunurken bile mutlu oluyorum,ööle kuru,tahta gibi hatun olmak isteyen kim.KK koca memeli diyo ama ben dolgun memeliyim,ööle seviyorum kendimi olm.Ama fenalarda olan bi durum var,baş ağrısı.Ne skindirik bişey ya.2 hap yuvarladım,cık ses vermiyo,daha da mı arttı ne!Daha ders çalışması var,duş alması oooohoooo.Ağrı fukara sümüğü gibi yapıştı.Amk e mi!Geçse de rahatlasam falan yani.Pf!Foto n'alaka derseniz,aman ne biliiiim beğendim ekle dedim ekledim,çok da şey ya.

2.Geleneksel Anket Haftası


yeakyeakyeak.
Sabah sabah enerji top seviyede,size anket sonuçlarını şeyedeyim dedim efenim.
Aslında enerji falan yok,bok gibi bi hafta daha bitti gitti.Zor geçti,hatta çok da can sıkıcı.Nagu bilir az çok neden olduğunu.Hani ööle şaşalı şeysilerim olmadı ama harbiden yoğunluk vardı.İşte ööle derken geldik mi hafta ortasına e ben de baktım,dün biten anketleri bugün sizinle paylaşmam gerek.yeakyeakyeak.Çok da merak ediyorsunuz ya evet biliyorum.Taam itişmeyin ya.Anketin konusu megaloman olmasam da bendeniz'di.Bakalım az da olsa ankette oy kullanmaya tenezzül eden kişiler,ama gerçekten ööle çok üzülüyorum ben,16 kişi varolsun,neler demiş.Yukarıda göründüğü gibi seçeneklerimiz;
  • Bomba gibisin,yerim la seni;)
  • Aynı ben,ruh ikizim,evlen benimle!
  • La sen hatun olamazsın,erkek misin olm?
  • Sen ben gibi,bi farkımız yok,nedir bu havalar?
  • Ağzın ne kadar bozuk,terbiyesiz
  • İnsan mısın?Hayır,sen insansan ben hayvanım.

Ve sonuçlar;

  • 9 kişi--Bomba gibisin,yerim la seni;)
  • 2 kişi--Aynı ben,ruh ikizim,evlen benimle!
  • 1 kişi--La sen hatun olamazsın,erkek misin olm?
  • 2 kişi--Sen ben gibi,bi farkımız yok,nedir bu havalar?
  • 1 kişi--Ağzın ne kadar bozuk,terbiyesiz
  • 1 kişi--İnsan mısın?Hayır,sen insansan ben hayvanım.

Sonuçlara bakınca,itiraz ettiğim tek şık oldu,geri kalanını kabul edebilirim,vallabillayeminle ben erkek değilim,hatunum,hem de en afillisinden,tanıklarım olmasa da çooook şükür ki bayanım.Hatta bağyanım:)Geri kalanı için yorum yapmayacağııım ama evlenmek isteyenler bilare fotosunu göndersin.yeakyeakyeak.

3 Ekim 2010 Pazar

Sigara İçmek Sanattır,Laf Etmeyiniz

Sigara içmeyi seviyorum!
Sağlığa zararlıymış.Hadi ya!Valla de,kuyruğunu falan salla.Ordan bakınca bunu anlayamayacak kadar keriz mi sandın beni,yok anam ben ayna görevini üstlenemem.Tilt oldum valla bugün.

Bugün anamgillerle misafir ağırladık,oraya buraya götürdük,gezdirdik falan,hani icabında hanım kız moduna girebiliyorum,hanım hanım ilgilendim onlarla.Hoşgeldiniz sefa geldiniz şeklinde.He kafamı sktikleri anlar olmadı mı oldu efenim.Hele de konu beni evlendirme,yuvamı kurma mevzuatında olunca.Bay geldi,bayan gitti hesabı,bıkbıkbık,nedense benim yumurtlama dönemime takık halde bu orta yaş hatunları,bebemle büyüyecekmişim,bebem bana anne diyecekmiş,anane yaşında olmamalıymışım,abartı foreva,mantık evliliği olacakmış,zengin koca iyiymiş,ayol bayılacaktım valla,sağdan felç geldi resmen.4 tarafı denizlerle çevrilmiş ada misali kuşatılmıştım ki bi sigara yakayım da anlık sus pus olsunlar dedim.Normal şartlarda anasının yanında bile sigara içmekten hoşlaşmayan bi hatunum ben,sigarayla saygı olacağından değil de ne bileyim,sigaralık benim seksapaliteme artı nüfus katıyor gibi geliyor,utanıyorum.Koptum la,ne demek bu,yok işte pilotcan hoşlaşmıyorum o kadan.Anneciiiim kaş göz etti falan sonra,ayy normalde yanımda içmez de ben çektim kenara kızım sigarayla saygı olmaz dedim bıkbık konuştu.Sigaradan bi nefes alıyor,filtreyi sıkıyorum da baksınlar bu kızdan karı olmaz falan desinler diye,hani bak la nası da içiyor falan desinler diye,tık yok.Hatta bi hanımteyze,xyz hanımcııııım hangi devirde yaşıyoruz,kendini bilmiş kız,nasılsa anne olunca bırakır gibi yorum bile yürüttü eyice dellendim!

İyi de lan ben sigara içmeyi seviyorum.Lan dedim bak pilotcan sinirlendim düşün.Derken,ordan tükan sahabı geldi,ayyyy bu da mı sigara içiyor xyz hanım,nası izin veriyosunuz gibi talihsiz bi soru yöneltti.Pardon bu kim.Bu derken.Hayır,utanmasa agudu bugudu mu yapacaksın denyo.Bak şu hırtapoza.Şööle baktım o en sevimli,birazdan ağzına sıçacağım hazır ol gülüşümü takınıp,bu.hıııım anlıyorum.sizin türler sadece fındık fıstıkla idare ediyo,ayrıca izin derken,biz insanlar reşit olmadan,akli baliğ olunca mantıklı ya da mantıksız kararlar verebiliyo,söölediklerimden bişey anlıyo musunuz inanın merak etmiyorum dedim ve oooooh dibine kadar kökledim.

Taam hazır cevabım,taaam ağzının ortasına 12'den sıçarım da e kaşınmayın.Gelmişiz tükan tükan arasından sizi tercih etmişiz,ne sen ööle pişmiş kelle mode: on şeklinde basit ayaklarla adamı kıl ediyorsun.S*k kafalı denyo.Ayrıca evet ben sigara içmekten zevk alıyorum.Orgazm olmuş gibi falan yani.Bööle damarlarımda nikotini hissetmek mmmmm,hele de uçuş moduna geçiriyorsa beni ya da soğuk içime işlerken,yağmur altında,toprak kokusuyla bütünleşirken bedenim ya da güneşlenirken,kulağımda dımtıs melodiler,bi elimde millerım,oh mis.Özenti olmak için değil,dertlerimin devası olduğu için değil,antidepresan olduğu için değil,-ki bööle bişey gerçekten saçmalık,sigara olmadığı için sinir küpüne dönenler falan var ya ayak bunlar,ben seviyorum la sadece,kendime yakıştırıyorum,seviyorum yani dahası falan da yok.

Tavla atarken,Türk kahvesinin yanında,karşımdakini mars ederken,fena oynarım,üstüme tanımam,he ben de oynarım falan diyenleri de gördüm,Allaına kadar oynarım hacı,şööle kafam psikoloji çalışmaktan skilmişken,balkonda mola tadında,duştan önce mmm,iftardan sonra mmm.Seviyorum işte.Ama şeye gelemiyorum,sigara için orucu mındar edenlere,ben dayanamıyorum falan,oha çüş bu kadar mı iradesizsiniz falan,tutmuyosan tutma da bahaneyi sigaraya atma çapulcu.

Sonrasında,kalktık tükan sahabına sölemek istediğim çok şey vardı da yazık dedim,2gram karizması var hatun kaldıran,ezik büzük kalmasın.Bi ara annem o numerosu olmayan,küçükken korkudan yerimden kaldırmaya bakışını attı ama biiii aldırmadım.20küsür yaşında hatunuz neticede,bana koca bulmayı millet aklına koyduysa,demek ki ben büyüdüm,e sigara da benim hakkım,dokanmayın.

2 Ekim 2010 Cumartesi

Hayat Delip Geçiyorsa Hiç Birimiz Bakir Kalamayız


Bekaret!
Gecenin ilerleyen saatlerinde içimdeki Haydar Dümen'i su üstüne çıkarma niyetinde değilim tabi ki.Bana ne milletin cinsel dünyasındaki çalkantılardan.Ben kendi yaşantıma bakarım.Bu yüzdendir de kim,nerede,ne zaman,kimle ne yapıyor olayına girmem.Ay evet hatırlıyorum,bilare ööle bi oyun vardı,salak salak Ahu Tuğba,barda,koşuyor,Ali Rıza ile yazardık yeakyeakyeak gülerdik,la ne boktan bi oyundu.

Türk toplumunun örf,anane ve dahasına göre bi bayanın evlenmeden önce ilişkiye girmesi o bayanın çamur olduğu anlamına gelmektedir.Yoog lan wikipedia tarzında açıklama yapacak değilim.Herkesin seçimidir oysa bu.Bu beden bana verildiyse benim tercihimdir,gerisi de kimin umrundadır.Vakti zamanında,her karıyı skip de bana vicdan temizlemeye gelen ilk aşkımın da tek derdi buydu,bekaret.Oysa kendisi defalarca yabancı hatunlarla beraber olmuştu.E onun bakir olmaması erkeklik onurundan mıdır.Beline kuvvet nidasıyla horn olduğu dönemlerden mi kalandır geriye bilemicem.

Bunu kafama takıyorum işte.Yabancı hatun manyağı olan Türk milleti,yabancı hatunun ince zarına kafayı takmazken,neden efenim neden kendi milletinden bi kızın zarına odaklanmış vaziyettedir.Zara bağlı namus kavramı da ayrı bi mevzu.Namusum bedenime,daha doğrusu,benim zarıma kaldıysa vay anam vay.Bekaretini bozdurmadan yiyişen hatunları kınayan erkekler durun bakiiim siz şu köşede,sizin yüzünüzden folloş şekilde gezen hatunlar mevcut.

Ben yatarım,kalkarım amma benim evleneceğim hatun kız olmalı,eline erkek eli değmemeli.He anam he.Eline erkek eli değmemiş kız mı kaldı.İlla ki yatma kalkma olayı değil ya,bazı erkekler o kadar egoist ki herkesle fingirdeşmek ister ama herkesin dışında bi varlık ister ki kendisi o hatunla evlensin,egosunu tatmin etsin.

Var mı bunun mantığı yahu.Var mı.Bi kızın namusu giydiği kıyafete,verdiği dekolteye,kaç tane erkek arkadaşı olup olmadığına mı bağlı.Çıktığı hatunla fingirdeşmek isteyen erikçiolu,kız fingirdeşince ona kaşar damgası basmaya hazır,kız fingirdeşmek istemeyince de ona kaşar damgası basmaya hazır.Bu ne yaman çelişki ey erkek kişisi.Çok arkadaşım var ki sevgilisiyle öpüştükten sonra telefona sarılıp,Üsturupsuz benim kız sanırım folloş,deneyimli gibi amk,o nası bi French,nası bi öpüşme anlamadım,ne yapmalıyım.Sktirip gidebilirsin mesela.Hatun sana karşılık vermiş,seni sevdiği için ya da sevmediği için bilemicem artık o nüansı seni öpmüş,sen niye anı yaşamıyorsun da fesatlık peşindesin.Nihayetinde hatun seni arzulamış,e daha ne.

Bu tür erkekler bi de utanmadan kızların zırtpırt soru sormasına takar,e sen kızı pornstar adayı gösterirsen kafanda kız da senin kaç hatunu götürdüğünle ilgilenir.Ne var bunda absürd olan.Sen hatunun bakire olup olmayacağına takacağına,kendinin ne kadar bakir olduğuna bak.Hem unutma ki erkeğin orosbusu daha beter,hiç çekilmez,Alla başlara vermesin.

Üniversiteydik,bi arkadaşın annesi gelmişti,konu erkek-kadın ilişkilerine geldi.Anne dediğime bakmayın,hani hayatın çemberini delip geçen arkadaş annelerden.Anne hanım teyzenin sözleri hala kulağımda,Senin bakire olup olmadığınla ilgilenen erkek seni aslında sevmiyor,sadece ilk olma derdine düşüyordur.Bu beden benimse,ilkimi de sonumu da ben seçerim.Kızım bakireyse onun tercihi,değilse de onun tercihi.Kızımı ben o incecik zar için sevmiyorum.Gerisi kimi ilgilendirir.Sakın elalem için yaşamayın.

E doğru değil mi.Bu beden benim,bana layık olan birini hayatıma sokmak da benim tercihim.Bana layık olacak birine vermem de benim tercihim.Gerisi vızvız.He veriyorum vermiyorum diye söylemiyorum,olayı saptırıp da fantazi kurmayın.

Aslında ne de güzel söyledi anne hanım teyze.İncecik zar için kızımı sevmiyorum.Oysa o incecik zar yüzünden kızını,kardeşini doğrayan aileler görüyoruz.Namusu iki bacak arasında görmek dedikleri şey bu işte.Zar yüzünden bi kız ya namuslu ya da orosbu oluyor ya,hay ne zarmış amk.

987654 erkekle fingirdeşip bakire kalan kız,sevdiğiyle beraber olup da bakire olmayan kızdan daha mı namuslu şimdi.Hayır da kime göre,neye göre.Yabancı hatunlara dibi düşen erkeklerin bakire kıza sahip olma arzusundan dolayı mı.Sktirn gidin Alla aşkına.

Ruhu orosbu olmasın bi hatunun.Zarı olsun olmasın ruhunda delikler olmasın.

İtiraf Ediyorum: Ben Delinin Tekiyim

Bu özet kullanılabilir değil. Yayını görüntülemek için lütfen burayı tıklayın.